BioAleksandra Pannkoogid

Nädalavahetusel pannkooke teeme? 😍

Lihtne gluteenivaba retsept:
Retsept:
🔸300 ml kaera voi tatrajahu
🔸500 ml riisijahu
🔸3 küpset banaani
🔸2-3 spl roosuhkrut voi kookossuhkrut
🔸1 tl söögisoodat
🔸0,5tl himaalaja soola
🔸750ml vett või taimset piima

Soovi korral voib lisada ka 1 tl kaneeli ja 2spl maapähklivõid, et saada eriline tulemus 😊

Pane kõik koostisosad blendrisse ja blenderda kuni saad ühtlase taigna. Lase taignal seista 5-10min
Kuumuta pann, praadimisel võid kasutada vajadusel kookosrasva voi kookosõli.

Naudi pannkooke moosiga, maapähklivõi, mee või muu meelepärasega.

Koostisosad, mille leiad meie veebipoest:

Toortatra jahu
https://bioaleksandra.ee/toode/toortatar/

Riisijahu
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-riisijahu-250g-2/

Kookosrasv
https://bioaleksandra.ee/toode/kookosrasv-1000ml/

Aprikoosi marmelaad/moos
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-aprikoosimarmelaad-180g/

Maapähklivõi
https://bioaleksandra.ee/toode/kreemjas-maapahklivoi-350g/

Himaalaja sool
https://bioaleksandra.ee/toode/himalaya-sool-peen-1kg/

Kaneel
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-kaneel-40g/

Mauritiuse roosuhkur
https://bioaleksandra.ee/toode/1628/

 

Retsepti ja foto autor: Birgit Helimets (BioVegan Family)