Nädalavahetusel pannkooke teeme? 😍
Lihtne gluteenivaba retsept:
Retsept:
🔸300 ml kaera voi tatrajahu
🔸500 ml riisijahu
🔸3 küpset banaani
🔸2-3 spl roosuhkrut voi kookossuhkrut
🔸1 tl söögisoodat
🔸0,5tl himaalaja soola
🔸750ml vett või taimset piima
Soovi korral voib lisada ka 1 tl kaneeli ja 2spl maapähklivõid, et saada eriline tulemus 😊
Pane kõik koostisosad blendrisse ja blenderda kuni saad ühtlase taigna. Lase taignal seista 5-10min
Kuumuta pann, praadimisel võid kasutada vajadusel kookosrasva voi kookosõli.
Naudi pannkooke moosiga, maapähklivõi, mee või muu meelepärasega.
Koostisosad, mille leiad meie veebipoest:
Toortatra jahu
https://bioaleksandra.ee/toode/toortatar/
Riisijahu
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-riisijahu-250g-2/
Kookosrasv
https://bioaleksandra.ee/toode/kookosrasv-1000ml/
Aprikoosi marmelaad/moos
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-aprikoosimarmelaad-180g/
Maapähklivõi
https://bioaleksandra.ee/toode/kreemjas-maapahklivoi-350g/
Himaalaja sool
https://bioaleksandra.ee/toode/himalaya-sool-peen-1kg/
Kaneel
https://bioaleksandra.ee/toode/bio-kaneel-40g/
Mauritiuse roosuhkur
https://bioaleksandra.ee/toode/1628/
Retsepti ja foto autor: Birgit Helimets (BioVegan Family)