Banaani-šokolaadi kook

Lihtne, maitsev ja tervislik

Komponendid:

    • 2 dl täistera rukkijahu
    • 4 keskmise suurusega banaani
    • 100g kookosrasva/-õli
    • 100g 70% šokolaadi
    • 3 peotäit rosinaid
    • 1 tl küpsetuspulbrit
    • 1 tl soodat
    • Näpuotsaga soola
  1. Kuumuta ahi 180 kraadi
  2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga
  3. Sega kuivained ühes kausis kokku
  4. Sega teises kausis banaanid, tükeldatud šokolaad, rosinad ja kookosõli. Kõige lihtsam on sõrmede vahel segada ja pudistada.
  5. Lisa kuivained, sega läbi
  6. Vala plaadile
  7. Küpseta 45-55 minutit. Iga ahi on loomulikult erinev, kuid kui kook on kuldpruun ja hambaork ei jää keskel sisse vajutades tainaseks, on kook valmis.

Head isu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *