Lihtne, maitsev ja tervislik
Komponendid:
- 2 dl täistera rukkijahu
- 4 keskmise suurusega banaani
- 100g kookosrasva/-õli
- 100g 70% šokolaadi
- 3 peotäit rosinaid
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl soodat
- Näpuotsaga soola
- Kuumuta ahi 180 kraadi
- Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga
- Sega kuivained ühes kausis kokku
- Sega teises kausis banaanid, tükeldatud šokolaad, rosinad ja kookosõli. Kõige lihtsam on sõrmede vahel segada ja pudistada.
- Lisa kuivained, sega läbi
- Vala plaadile
- Küpseta 45-55 minutit. Iga ahi on loomulikult erinev, kuid kui kook on kuldpruun ja hambaork ei jää keskel sisse vajutades tainaseks, on kook valmis.
Head isu!