Piparkoogitaigna retsept

Kasulikud piparkoogid (gluteeni- ja kaseiinivabad)

Komponendid:

Valmistamine

  1. Sega kokku jahu, sool, sooda ja vürtsid. Seejärel lisa ülejäänud komponendid. Sega kuni oled saanud ühtlase palli ja see ei ole liiga kleepuv. Vajadusel lisa jahu juurde.
  2. Pane tainas 30 minutiks jahedasse.
  3. Kuumuta ahi 180 kraadini.
  4. Puista tööpinnale jahu ja hakka selle peal tainast laiali rullima.
  5. Tee soovitud kujundid ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  6. Küpseta 10 minutit või kuni ääred muutuvad pruunikaks
  7. Erilist krõbedust saate tekitada, kui panete ahju nüüd 80 kraadile ja lasete piparkookidel veel umbes 20 minutit ahjus olla

Jahuta ja serveeri!

Algne retsept