Matcha pannkoogid (vegan, gluteenivabad)

Lihtne gluteenivaba retsept:
Retsept:

💚💚 2spl Matcha pulbrit

🔸300 ml kaera voi tatrajahu
🔸500 ml riisijahu
🔸3 küpset banaani
🔸2-3 spl roosuhkrut voi kookossuhkrut
🔸1 tl söögisoodat
🔸0,5tl himaalaja soola
🔸750ml vett või taimset piima

 

Soovi korral voib lisada ka 1 tl kaneeli ja 2spl maapähklivõid, et saada eriline tulemus 😊

Pane kõik koostisosad blendrisse ja blenderda kuni saad ühtlase taigna. Lase taignal seista 5-10min
Kuumuta pann, praadimisel võid kasutada vajadusel kookosrasva või kookosõli.

Naudi pannkooke moosiga, maapähklivõi, mee või muu meelepärasega.

Retsepti autor: Birgit Helimets (BioVegan Family)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *